Be Younique, gevestigd aan Dorpsstraat 46, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens:
www.beyouniquefashion.nl Dorpsstraat 46 0653644221
Lisa Bloemendaal is de Functionaris Gegevensbescherming van Be Younique Hij/zij is te bereiken via info@beyouniqueheerde.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

Be Younique verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

- Voor- en achternaam 

- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens 

- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch - Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken 

Be Younique verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u: 

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@beyouniqueheerde.nl, dan verwijderen wij deze informatie. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 

Be Younique verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Be Younique analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. 

Geautomatiseerde besluitvorming 

Be Younique neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Be Younique) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 

Be Younique bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden 

Be Younique verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Be Younique blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken 

Be Younique gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@beyouniqueheerde.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Be Younique zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Be Younique wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Be Younique neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@beyouniqueheerde.nl 


Algemene voorwaarden Retourneren Be Younique:

❤ Sale items met 50% korting of meer  kunnen niet meer geretourneerd of geruild worden

❤ Product- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijven aan ons gemeld te worden.

❤ Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn & de orginele kaartjes en labels zitten nog bevestigd aan het artikel.

❤ Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen.

❤ Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen 

❤ Het direct omruilen van een artikel kan alleen in onze boutique.

❤ Het verzendrisico en de kosten van retourzending zijn voor de koper.

❤ Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen. 

❤  Steentjes, knopen en studs vallen niet onder de garantie

❤ Er wordt géén wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Op bovenstaande voorwaarden worden GEEN uitzonderingen gemaakt. Let goed op: wanneer je een item beschadigd, met vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, dan kunnen wij deze niet verwerken en niet over gaan op terugbetaling.

 

Achteraf Betalen: binnen 14 dagen.

Deze webwinkel geeft u in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
U heeft altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
U kunt uw facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.
U kunt overgedragen.

alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt
De webwinkel rekent u € 2,50 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen.

Kosten bij te late betaling
Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck
Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.
Privacystatement

Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt.

Door Achteraf Betalen te gebruiken gaat u ermee akkoord dat Klarna uw persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER.

* Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten.
** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

  • Gratis verzenden vanaf €100,00
  • Voor 15u besteld? dezelfde dag verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
© 2017 - 2018 Be Younique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel