AFHALEN BIJ WINKELIER.

De bestelde artikelen worden maximaal 3 werkdagen gereserveerd, hierna word de bestelling automatische geannuleerd. 

 

IDEAL 

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Lanschot Bankiers, Dan kunt direct met IDEAL betalen.

 

ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

Voor klanten binnen Nederland is het mogelijk om achteraf te betalen via Klarna Factuur. Als u kiest voor achteraf betalen met Klarna Factuur ontvangt u eerst uw bestelling in huis en heeft u 14 dagen de tijd om deze te betalen. 
Onze betaalpartner Klarna zal u per e-mail de factuur toesturen. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. 
Om achteraf te kunnen betalen met Klarna Factuur, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Het verzend- en factuuradres moet hetzelfde zijn. 

Stapsgewijs betalen met Klarna:

  1. Kies als verzendmethode 'Verzenden naar: NL'
  2. Kies als betaalwijze 'Klarna Factuur'
  3. Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt er binnen enkele seconden een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood, dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan
  4. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna
  5. Bij acceptatie wordt uw bestelling op werkdagen, mits voor 15.00 uur geplaatst, direct verzonden en u ontvangt van Klarna uw factuur per e-mail. Indien u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling geen factuur heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons of met de klantenservice van Klarna
  6. Voorkom aanmaningskosten door uw factuur binnen 14 dagen aan Klarna te betalen zoals aangegeven
  7. Voor de service van achteraf betalen via Klarna Factuur, berekenen wij €1,95 administratiekosten.

Heb je nog vragen, of kom je niet door de kredietcheck? neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.

Email: klantenservice@klarna.nl

Telefoonnummer: 020 8082852

 

BETALEN MET CREDITCARD

Voer je een betaling online uit met je creditcard, dan vul je verschillende gegevens in. In ieder geval wordt er altijd gevraagd naar je eigen naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vind je achterop de creditcard. Een pincode zal je online nooit hoeven invullen, maar sommige bedrijven kunnen wel vragen om het bij de creditcard behorende adres of een extra wachtwoord.

 

  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Voor 16u besteld? dezelfde dag verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
© 2017 - 2019 Be Younique | sitemap | rss